Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.eduwijzer.com/textpattern/lib/constants.php on line 136
Eduwijzer | Bureau voor schooladvies en studiekeuzebegeleiding

Onderwijsinstellingen

Eduwijzer helpt onderwijsinstellingen bij het adviseren en begeleiden van leerlingen.

Cijfers alleen voorspellen niet of een leerling het zal redden in het onderwijs. Competenties zijn ook een belangrijke leidraad voor een succesvolle schoolloopbaan.

Met ons testinstrument, de EducatieWijzer, krijgt je school meer inzicht in de leerlingen. We brengen hun talenten en mogelijkheden helder in kaart. Je voorkomt hiermee, onnodig doubleren, voortijdige uitval en/of achterblijvende resultaten. De schoolprestaties gaan omhoog en de sfeer op school wordt prettiger.

Eduwijzer kan de leerling(en) intensiever begeleiden dan een decaan, mentor of intern begeleider. Wij leveren altijd maatwerk in onderzoek en advies. We kunnen de leerlingen zowel individueel als groepsgewijs adviseren.

Van advies naar resultaat

Soms gaat het ook even wat minder op school met leerlingen. Door omstandigheden op school of daarbuiten. Begeleiding van een leerling vraagt dan wat meer als school kan bieden. Eduwijzer helpt bij het vinden van de oorzaak en zorgt voor persoonlijke begeleiding met een doelgericht en effectief herstel. Je voorkomt schooluitval en onnodige belasting van docenten en begeleiders.