Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.eduwijzer.com/textpattern/lib/constants.php on line 136
Eduwijzer | Bureau voor schooladvies en studiekeuzebegeleiding

Ouders

Je staat voor een belangrijke keuze: een nieuwe school of studierichting voor je kind.

Je hebt je verdiept in de mogelijkheden en tabellen met onderwijsprestaties van scholen. Maar weet je ook genoeg van de persoonlijkheid van je kind? Van eigenschappen als zelfstandigheid, inzet en motivatie? Pas je snel angstige zoon wel op een scholengemeenschap? Is je onstuimige dochter geschikt voor een carrière in de zorg? Is de universiteit wel de juiste plek? Inzicht in persoonlijkheidskenmerken en het daarbij horende gedrag is belangrijk bij het maken van goede keuzes.

Als je bij je keuze je kind centraal stelt, geef je het de kans te worden wie het is. Met de test en het advies van Eduwijzer voorkom je frustratie en onnodig schooluitval. Je investeert in de toekomst van je kind.

Soms ook loopt school niet lekker, je kind zit ergens mee. Vaak heeft dit met elkaar te maken, hoe jouw kind zich voelt en het verloop van de studie. Eduwijzer kan jullie daar bij helpen. Want soms is het prettig als problemen besproken kunnen worden met een buitenstaander. We gaan samen in gesprek en zorgen dat jouw kind zich weer beter gaat voelen, op school en daarbuiten.

 

Basis onderwijs Voortgezet onderwijs Hoger onderwijs