Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.eduwijzer.com/textpattern/lib/constants.php on line 136
Eduwijzer | Bureau voor schooladvies en studiekeuzebegeleiding

Over Eduwijzer

Eduwijzer is een professionele aanbieder van schooladvies, studiekeuze, en HRM begeleiding in het onderwijs. Gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en onderwijsprofessionals die te maken hebben met AD(H)D, ASS of hoogbegaafdheid.

Onze missie

Het is onze missie jongeren en onderwijsprofessional hun talenten en capaciteiten te laten ontdekken. Wij willen hen ondersteunen in het ontplooien van hun mogelijkheden.

Dat doen wij door op betrokken wijze en met professionele middelen te helpen de juiste keuzes te maken. Wij geven individuele adviezen over de mogelijkheden van jongeren en onderwijsprofessionals. Daarbij stellen wij hĂșn persoonlijkheid en talenten centraal.

Als hulpmiddel bij ons advies gebruiken wij de “EducatieWijzer”, een digitale persoonlijkheidstest en de “OnderWijzer”, een digitaal assessment instrument.

Initiatiefneemster van Eduwijzer

Eduwijzer is een initiatief van Astrid Van der Poorten. De basis voor haar werk is een opleiding psychologie, aangevuld met diverse aanvullende cursussen op haar vakgebied. Astrid heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Kernwoorden van haar zijn: creatieve probleemoplosser, overzicht, gedreven. Sinds 2010 werkt Astrid met veel enthousiasme als zelfstandig adviseur voor Eduwijzer.

Samenwerking

Eduwijzer is een klein bureau met een groot netwerk. Wij werken samen met partners die volgens dezelfde principes werken: betrokken en professioneel. Door deze samenwerking kunnen wij specifieke ondersteuning bieden en ook grotere projecten begeleiden.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Eduwijzer vindt maatschappelijk betrokken ondernemen vanzelfsprekend.